lideskold.blogg.se

Här är en 100% arbetande mamma till tre pojkar och jag har sambo med. Vi bor i en lägenhet på 3 rum, 92 kvm. Våra söner är födda sept 2013, april 2016, och maj 2017. Jag delar med mig av allt mellan himmel och jord.

Prov i skruvförband

Publicerad 2020-12-07 08:53:27 i Allmänt,

Jag ger inte upp, för jag ska klara denna utbildningen, men just nu känns det omöjligt. För jag ställer för höga krav på mig själv och samtidigt trycks jag ner hemma av mina barns pappa. 

Barnens pappa tror inte på min förmåga som mamma att jag ska klara det själv den dagen han flyttat ifrån oss. Utan han drar ner och mig med en massa uttalanden om, "Ser du nu varför jag stressar på morgonen innan vi ska iväg?" och en massa såna liknande saker kring barnen. Mig kan han inte släppa alls, för han är fortfarande kär mig, men måste ändå "hjälpa" mig. Det stör mig massor. För att han har noll förtroende för att jag ska fixa att vara själv med barnen. Det är inte hans ansvar att se till och lära mig hur man ska göra, för barnen är mina med och han behöver inte läxa upp mig alls. Om jag inte har frågat om något. 

Barnens pappa vill inte höra alls på mig, utan är på mig om allt! 

Att jag inte skulle klara det med barnen är mitt ansvar att se till så det blir bra.

Varför skylla jag inte klara det på egen hand? 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela